Макарони зі свининою, на швидку руку

Макарони зі свининою, на швидку руку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинину промити, видалити жили і нарізати дрібними шматочками. Цибулю почистити, нарізати кубиками. Розігріти на сковороді рослинне масло. Обсмажити на розпеченому маслі нарізану цибулю, періодично помішуючи, до прозорості.

Потім в сковороду з цибулею додати шматочки нарізаного м’яса.

Смажити м’ясо практично до готовності. Все посолити і поперчити за смаком.

До смаженій м’ясу додаємо макаронні вироби, все перемішуємо, чекаємо, коли вбереться вся рідина. Щоб макарони не злипалися (це може статися, якщо у вас м’ясо пісне), можна додати ще 1-2 столові ложки рослинної олії. Після цього додаємо гарячу воду, попередньо вскипяченную.

Солимо, додаємо спеції за смаком, ще раз все перемішуємо. Як тільки блюдо закипить, зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і тушкуємо страву до готовності макаронів. Не забувайте періодично помішувати смажені макарони з м’ясом, для рівномірного готування страви. У разі необхідності можна додати ще трохи гарячої води.

Блюдо вважається готовим, як тільки макарони стануть практично м’якими, після цього вогонь вимикається, макарони зі свининою накривають кришкою і дають трохи постояти. Подавати новоросійські макарони по-флотськи зі свининою можна з тертим сиром, соусом і навіть з бульйоном. Приємного апетиту!