Приготувати м’ясний фарш, пропустивши шматочки м’яса через м’ясорубку.
Моркву почистити і порізати кубиками.
Цибуля звільнити від лушпиння і нарізати на кубики.
У сковороду з розігрітим маслом опустити м’ясний фарш і овочі. Обсмажити суміш протягом 10-15 хвилин.
Всипати борошно, сіль і перець.
Додати трохи води, перемішати і згасити на повільному вогні ще пару хвилин.
У мисці змішати молоко з яйцями. Посолити і поперчити за смаком.
Відварені макарони змішати з молочно-яєчною сумішшю.
На змащене маслом дно форми або чаші мультиварки покласти половину макаронів, на них рівномірно розподілити фарш.
Накрити фарш залишилися макаронами. Поверхню посипати тертим сиром.
Запікати протягом 20-25 хвилин, за цей час яєчна суміш з’єднає інгредієнти між собою, а сир розплавиться.
Подавати до столу в гарячому вигляді.