Мафіни приготовані за цим рецептом виходять дуже ніжними та смачними з приємним малиновим ароматом. Цей рецепт є дуже простим, тому з ним легко впоратися навіть починаюча господиня.
Мафіни Інгредієнти: два яйця, рослинного масла п’ять ложок, один стакан борошна, одна/друга склянки цукру-піску, одна чайна ложка ванільного цукру, одна/друга склянки натурального йогурту, малини двісті грам, дві ложки порошку для випічки, три/четверте склянки цукрової пудри.
Мафіни Приготування: В окремій чашці змішайте борошно з порошком для випічки, ванільним цукром і цукром-піском. Після чого додайте борошняну суміш до йогуртовій маси і ретельно розмішайте. Ягоди малини можна довести до пюре образного стану за допомогою блендера, а можна додати до тесту цілими. Подрібнені або цілі ягідки малини приєднайте до тесту. Тісто викладіть в спеціальні формочки для мафінів.
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і готуйте кекси протягом двадцяти хвилин. Ягоди малини розігрійте на вогні, до того часу, поки вони не пустять сік. Потім малиновий сік додайте до цукровій пудрі і розітріть до пишної маси. Гарячі мафіни полити малиновим кремом і поставте в бік остигати.