Прекрасний малокалорійний суп з тонким рибним ароматом можна приготувати з овочів і крабових паличок.
Інгредієнти:
– будь-які спеції для рибних блюд (за смаком);
– картопляні бульби (230 м);
– крабові палички (120 г);
– відфільтрована вода (півтора літра);
– білий цибулю салатний невеликий (одна штука);
– гілочки свіжої петрушки (34 м);
– морська сіль харчова (за смаком);
– морква не дуже велика (одна штука);
– розм’якшене масло вершкове несолоне (23 р).
Процес приготування:
Маленькими кубиками нарізати очищену і заздалегідь промитий картоплю, потім влити в підготовлену каструлю достатню кількість води, поставити на сильний вогонь.
Як тільки вода почне інтенсивно кипіти, додати в каструлю шматочки картоплі, після цього промити інші овочі, почистити їх, потім дрібно натерти моркву і дрібними кубиками нарізати салатний цибулю.
Розтопити вершкове масло у важкій сковороді, обсмажити до м’якості в ньому всі нарізані овочі, хвилин через сім перекласти обсмажену моркву з цибулею в каструлю, ретельно перемішати. Продовжити процес варіння супу ще п’ятнадцять хвилин, після цього нарізати кубиками середнього розміру крабові палички.
Насипати в каструлю морську сіль і які-небудь приправи для рибних страв, за бажанням додати лимонний перець, продовжити процес готування супу ще п’ятнадцять хвилин.
Дуже дрібно порубати свіжу зелень петрушки, насипати її в суп з овочами і крабовими паличками, потім накрити каструлю кришкою і відразу ж прибрати з вогню.
Перелити приготовану малокалорійний суп з овочами і крабовими паличками в тарілки і подавати це блюдо в гарячому вигляді зі шматочками житнього хліба.