Підготувати всі необхідні інгредієнти.
Манну крупу залити кефіром, ретельно перемішати і залишити на 1-2 години.
В яйця додати ванілін, сіль та цукровий пісок, перемішувати до розчинення цукру.
Розтопити масло, влити в суміш і розмішати.
Додати набряклу манку, розмішати до однорідної маси.
Всипати розпушувач. Перемішати.
Порізати горіхи на велику крихту. Висипати в суміш і добре перемішати. Дві столові ложки горіхів залишити для прикраси лепешняку.
Вилити у змащену маслом форму. Поставити в духовку, розігріту до 140 градусів на 40-50 хвилин. Готовність перевіряти дерев’яною паличкою. Дістати і дати трохи охолонути.
Прикрашати за своїм бажанням. В даному варіанті манник политий розтопленим шоколадом і посипаний горіхами. Приємного апетиту!