Манник на кефірі з горішками

Манник на кефірі з горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі необхідні інгредієнти.


Манну крупу залити кефіром, ретельно перемішати і залишити на 1-2 години.

В яйця додати ванілін, сіль та цукровий пісок, перемішувати до розчинення цукру.

Розтопити масло, влити в суміш і розмішати.


Додати набряклу манку, розмішати до однорідної маси.


Всипати розпушувач. Перемішати.

Порізати горіхи на велику крихту. Висипати в суміш і добре перемішати. Дві столові ложки горіхів залишити для прикраси лепешняку.

Вилити у змащену маслом форму. Поставити в духовку, розігріту до 140 градусів на 40-50 хвилин. Готовність перевіряти дерев’яною паличкою. Дістати і дати трохи охолонути.

Прикрашати за своїм бажанням. В даному варіанті манник политий розтопленим шоколадом і посипаний горіхами. Приємного апетиту!