Манник на кефірі з яблуками і вишнею

Манник на кефірі з яблуками і вишнею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачний і легкий у приготуванні!!

Покроковий рецепт

Приготуємо інгредієнти!

Манну крупу залити кефіром або йогуртом, для набухання (бажано на хвилин 30).Яблука очистимо від шкірки і насіння. Видалити кісточки з вишні.

Якщо яйця великі 2 , у мене маленькі домашні, тому 3 Яйця збити з цукром до пишної густої маси.

Змішати набряклу манну крупу і збиті яйця, при бажанні додати розпушувач або соду, соду можна не гасити так як кефір, кисле середовище. Ванілін.



Тісто у нас готове, залишилося змастити форму олією і можна додавати вишні та яблука! Випікати при температурі 180°, 40-50 хв. Якщо вишні морожені або яблука дуже соковиті, то випікати потрібно на 10-20 хвилин більше. Готовність перевірити зубочисткою.Готовий пиріг остудити і зверху присипати цукровою пудрою.

Насолоджуємося смачним, ароматним і ніжним порогом! Не бійтеся експериментувати, пиріг можна додати ягоди, горіхи! Для любителів кориці можна додати корицю!