Манти з кабачком, картоплею і фаршем

Манти з кабачком, картоплею і фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо для мантів начинку. З молодого кабачка знімаємо тонко шкірку. Подрібнюємо кабачок на середній тертці. Отриману кабачкову масу обов’язково віджимаємо.

До кабачкової маси додаємо м’ясний фарш, нарізану дрібними кубиками картоплю, подрібнений кубиками ріпчасту цибулю. Підсипаємо за смаком солі, кидаємо меленого перчика теж по своєму смаку. Можна додамо подрібненої зелені (кропу). Добре перемішуємо інгредієнти. Начинка для мантів з кабачків, фаршу, картоплі і цибулі готова.

Тісто розгортаємо в тонкий пласт. Вирізаємо, використовуючи велику кулінарну кільце (з діаметром від 10 до 12 см), круглі заготовки для мантів.

Поміщаємо в центр кожної заготовки трохи більше столової ложки начинки.

Починаємо ліпити манти, орієнтуючись на фото.

Ось такі манти повинні вийти.

Укладаємо їх на форму з отворами. Форму не забудьте змастити рослинним або вершковим маслом.

Манти На пару з кабачком, картоплею і фаршем готуємо близько 30-40 хвилин. Приємного всім перекусу!