Манти зі свининою і картоплею

Манти зі свининою і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Манти – страва відноситься до країн Азії і сходу, зараз, в наш час воно широко відомо у всіх країнах світу. Традиційно воно готується з начинкою з м’яса та цибулі. Але в тесті на пару можна приготувати прекрасні манти з використанням начинки з різних овочів і фруктів.

Хочу поділитися з вами рецептом приготування мантів з м’яса і картоплі. Блюдо виходить дуже ситне і смачне. Чудово підійде не тільки для сімейного меню, але і для частування гостей. Хоча приготування вимагає певних витрат часу, воно того варте! Ваші гості безсумнівно залишаться задоволені.

Покроковий рецепт