Мариновані гриби по-італійськи

Мариновані гриби по-італійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гриби промити, нарізати на четвертинки разом з цибулею і морквою. Залити водою і довести суміш до кипіння. Додати лимонну кислоту і сіль за смаком.

Через п’ять хвилин всипати лист лавра і цукор. Варити гриби ще хвилину.

Додати до печерицям спеції. Варіанти спецій можуть бути самими різними – які ви любите. Варити гриби 1 хвилину, зняти з вогню. Залишити остигати до температури 45 градусів.

Тим часом, потрібно змішати рослинне масло з подрібненим часником і подрібненою петрушкою. Викласти гриби в банку, переслоив часниковою заправкою. Залити гриби маринадом і остудити закуску до кімнатної температури. Після, відправити блюдо в холодильник на годину.

Спробувати гриби на смак, за бажанням додати оцту або цукру – опціонально. Викласти закуску в тарілку і подавати.

Такі грибочки виходять хрусткими, пружними і дуже пікантними. Закуска швидко маринується і не вимагає настоювання в холоді всю ніч. Мариновані печериці ідеально поєднуються з багатьма гарнірами і м’ясними стравами. Приємного апетиту!