Мигдальний бульйон з шафраном

Мигдальний бульйон з шафраном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматний мигдальний бульйон з хрусткими сухариками.

Інгредієнти

Білий хліб – 6 скибочок
Рослинна олія – 6 ст. л.
Часник – 6 зубчиків
Мигдальні горіхи – 1 стакан
Петрушка – 1 середній пучок
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за бажанням
Шафран – на смак
Кмин – за смаком
Бульйон – 3,5 склянки м’ясного бульйону

Як приготувати Мигдальний бульйон з шафраном

Приготувавши цей ароматний бульйон ви неодмінно здивуйте своїх домочадців. Можливо, рецепт мигдалевого бульйону з сухариками вам сподобається і це блюдо стане коронним).

Покроковий рецепт

Зварити м’ясний бульйон. З хліба зрізати кірки, м’якуш нарізати дрібними кубиками. У сковороді розігріти половину масла, обсмажити на ньому хліб до золотисто-коричневого кольору. Зняти зі сковороди.

Часник почистити, дрібно нарізати. У каструлі розігріти олію, обсмажити часник і мигдаль на середньому вогні до золотистого кольору.

Петрушку вимити, струсити воду, дрібно нарізати, додати в каструлю і тушкувати 1-2 хвилини. Посолити, поперчити за смаком. Додати в каструлю шафран, кмин. Влити бульйон і варити суп близько 20 хвилин.

Готовий ароматний суп-бульйон розлити по тарілках, додати в кожну кубики смаженого хліба. Подавати до столу (смачний, як холодним, так і теплим). Приємного апетиту!