Ароматний мигдальний бульйон з хрусткими сухариками.
Інгредієнти
Білий хліб – 6 скибочок | |
Рослинна олія – 6 ст. л. | |
Часник – 6 зубчиків | |
Мигдальні горіхи – 1 стакан | |
Петрушка – 1 середній пучок | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за бажанням | |
Шафран – на смак | |
Кмин – за смаком | |
Бульйон – 3,5 склянки м’ясного бульйону |
Приготувавши цей ароматний бульйон ви неодмінно здивуйте своїх домочадців. Можливо, рецепт мигдалевого бульйону з сухариками вам сподобається і це блюдо стане коронним).
Покроковий рецепт
Зварити м’ясний бульйон. З хліба зрізати кірки, м’якуш нарізати дрібними кубиками. У сковороді розігріти половину масла, обсмажити на ньому хліб до золотисто-коричневого кольору. Зняти зі сковороди.
Часник почистити, дрібно нарізати. У каструлі розігріти олію, обсмажити часник і мигдаль на середньому вогні до золотистого кольору.
Петрушку вимити, струсити воду, дрібно нарізати, додати в каструлю і тушкувати 1-2 хвилини. Посолити, поперчити за смаком. Додати в каструлю шафран, кмин. Влити бульйон і варити суп близько 20 хвилин.
Готовий ароматний суп-бульйон розлити по тарілках, додати в кожну кубики смаженого хліба. Подавати до столу (смачний, як холодним, так і теплим). Приємного апетиту!