Міні-шніцель в паніровці з манної крупи

Міні-шніцель в паніровці з манної крупи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шніцель являє собою тоненький м’ясної скибочку, обсмажений в якій-небудь паніровці. Шніцель – страва йде своїм корінням в традиції віденської кухні.
У початковому варіанті як панірування використовувалися яйця, пшеничне борошно і дрібно перемелені сухарі. До слова сказати, панірувальні сухарі є стандартним інгредієнтом для приготування багатьох страв. Завдання панірування – зберегти весь смак основного продукту і запечатати всередині якомога більше соків.
Якщо дуже хочеться приготувати шніцель, але під рукою не виявилося крихти з сухарів, не варто зневірятися. Їх завжди можна замінити манною крупою. Манка – це та ж пшениця, тільки має певну ступінь помелу.

Покроковий рецепт