Свинину наріжемо тонкими невеликими пластинками. При бажанні розмір шматочків можна збільшити. Але найважливіше, щоб м’ясо було нарізано поперек волокон. Тоді на завершальному етапі блюдо (шніцель) вийде м’яким і ніжним.
Відбиваємо кожен шматочок, щоб у підсумку товщина їх не більше 5-7 мм. Для відбивання можна скористатися спеціальним молоточком, а можна використовувати для цієї мети обух ножа. Посолити і поперчити з кожного боку наші відбивні.
Розіб’ємо в окрему ємність 2 яйця. Взболтаем їх. Ще на одну тарілку додамо манну крупу. Це паніровка для шніцеля.
Вмочуємо м’ясні шматочки в яєчну суміш, потім обвалюємо в манці. Викладаємо на сковороду. Масло вже повинно бути розпеченим, а його кількість буде залежати від форми і розміру вашої посуду. Традиційно шніцель готується на великій кількості олії, або навіть у фритюрі.
Обсмажуємо паніровці м’ясо на великому вогні хвилин по 5 з кожного боку до утворення золотистої скоринки).
Шніцель готовий!