Минтай під овочевий шубою, у фользі

Минтай під овочевий шубою, у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибу розморожуємо, миємо під струменем холодної води, чистимо від плавників і розрізаємо на шматки. Готуємо інші інгредієнти: моркву миємо і чистимо, натираємо на крупній тертці, так само моєму солодкий перець і томат, готуємо приправи (сіль, перець, паприка, базилік, прованські трави тощо), сметану і сир.

Рибу добре натираємо сіллю, перцем, приготованими приправами.

Посуд для запікання змащуємо рослинним маслом, кладемо туди рибу, раставляя шматочки недалеко один від одного.

Шматочки риби змащуємо сметаною, кладемо овочі по порядку (кому як подобається!): в нашому випадку, солодкий перець(ріжемо смужками), помідори (ріжемо кружочкми), морква (натерта на крупній тертці). Далі кладемо сир, натертий на крупній тертці (сир можна брати будь-яку).

Блюдо щільно накриваємо фольгою і ставимо в заздалегідь розігріту духовку (до 180С) на 25-30 хвилин. Риба буде гаситься у власному соку під овочевий шубкою.

Дістаємо нашу страву з духовки, розкладаємо по тарілочках. Приємного Всім апетиту!