Минтай проста риба, але можна її доповнити овочами і вийде повноцінне смачне блюдо.
Інгредієнти
Риба Минтай – 1 | |
Кабачок – 1 | |
Цибуля – 1 | |
Морква – 1 | |
Помідор – 2 |
Нам знадобиться:
– минтай
– кабачок
– цибуля
– морква
– помідор
– соняшникова олія
– сіль
– спеції
Для гарніру я відварила картоплю в мундирі.
Покроковий рецепт
Овочі помити. Кабачок, цибулю і моркву очистити від шкірки. Якщо риба не патрана, то її потрібно очистити від нутрощів.
Очищені кабачок, цибулю, моркву і помідор – нарізаємо кубиками або кружечками. Складаємо в сковорідку, наливаємо олію і ставимо на середній вогонь.
Нарізаємо рибу невеликими шматочками. Коли цибуля підрум’яниться на сковороді – викладаємо минтай на смаження. Солимо за смаком. Закриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин. У мене риба і овочі виділили сік – вийшла підлива.
Через 30 хвилин пробуємо на смак і сіль. Подаємо до столу. Я додала гарнір – картку в мундирі.
Приємного апетиту!