Минтай, тушкований з кабачками і картоплею

Минтай, тушкований з кабачками і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нам знадобиться:
– минтай
– кабачок
– цибуля
– морква
– помідор
– соняшникова олія
– сіль
– спеції
Для гарніру я відварила картоплю в мундирі.

Покроковий рецепт

Овочі помити. Кабачок, цибулю і моркву очистити від шкірки. Якщо риба не патрана, то її потрібно очистити від нутрощів.

Очищені кабачок, цибулю, моркву і помідор – нарізаємо кубиками або кружечками. Складаємо в сковорідку, наливаємо олію і ставимо на середній вогонь.

Нарізаємо рибу невеликими шматочками. Коли цибуля підрум’яниться на сковороді – викладаємо минтай на смаження. Солимо за смаком. Закриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин. У мене риба і овочі виділили сік – вийшла підлива.

Через 30 хвилин пробуємо на смак і сіль. Подаємо до столу. Я додала гарнір – картку в мундирі.

Приємного апетиту!