Минтай в клярі на сковороді

Минтай в клярі на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти: філе очистити від кісток, яйце розбити в глибоку миску, змішати з соєвим соусом, збити, борошно і спеції змішати в окремій плоскій тарілці. Приготувати прилади, якими зручно буде швидко вмочати шматочки в кляр – краще, якщо це будуть кулінарні щипці.

Рибне філе збризкуємо соєвим соусом, солимо, перчимо – і все! Всі приправи вже додані борошно, риба залишається максимально натуральною.

Нарізати рибне філе на порційні шматочки.

По черзі вмочаємо шматочки в яєчну суміш і обвалюємо в борошні.

В цей час розігріваємо на сковорідці олію. Масло повинне покривати рибні шматочки наполовину і бути максимально розігрітим – нам потрібен ефект фритюру. Швидко обсмажуємо шматочки до золотистої скоринки з обох сторін.

Готові шматочки викладаємо спочатку на паперову серветку, щоб вбрався зайвий жир, потім на блюдо і посипаємо зеленню. Подавати можна з гарніром як друге блюдо або як закуску – якщо дати трохи охолонути і подати з соусами.