Приготувала тісто для млинців і з допомогою ополоника виливаю його на розігріту сковороду. (Для тіста потрібно 1 яйце, дрібка солі, 4 ложки сметани, 500 мл сироватки і 1 склянку борошна.)
Кожен млинець злегка підсмажую, оскільки на останньому етапі їх потрібно буде ще раз обсмажувати.
Цибуля мою і ріжу.
Сир тру на крупній тертці.
На остиглий блін викладаю невелику кількість сиру і зеленого лука. Скручую його в щільний конвертик, щоб під час смаження сир не витік. Крім зеленого цибулі можна використовувати і зелений кріп. У мене не виявилося свіжого, тому я зробила з сухим. Смачно як з цибулею, так і з кропом.
У сковорідку наливаю трохи рослинного масла. Викладаю всі млинці, щоб вони були щільно один до одного і не розпадалися. Обсмажую з одного боку до рум’яного кольору. Потім перевертаю і обсмажую з іншого боку. Готові фаршировані млинці відразу подаю на стіл, оскільки вони особливо смачні, коли гарячі. Тоді сир має незвичайний запах і дуже апетитно тягнеться.