Млинці тонкі – пальчики оближеш

Млинці тонкі – пальчики оближеш – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Беремо глибоку чашку, збиваємо 3 яйця з цукром, після цього додаємо олію, соду ,трохи ( на кінчику ножа ) сіль. Все добре збиваємо міксером або віночком. Якщо нічого такого немає, то можна скористатися виделкою. Потім висипаємо борошно, обов’язково вищого сорту, додаємо воду. Вода повинна бути дуже холодною, всі перемішаємо. Грудочок бути не повинно. Тісто вийде рідке, за рахунок цього млинці будуть дуже тонкими і краю будуть хрусткими.

Беремо сковороду, бажано млинцеву або яку небудь з тефлоновим покриттям, на ній млинці виходять дуже гарні і не пригорають. Змащуємо маслом (зовсім трохи), тому що, ми додали достатній кількості масла в тісто і пригорати не повинно. Розігріваємо на 7 з 9, сильно смажити не має, а то все пригорить. Беремо сковороду, наливаємо тісто і розподіляємо по всій сковороді. Блін смажиться з одного боку не більше хвилини, перевертаємо і теж близько хвилини чекаємо. Для перевертання використовуємо дерев’яну лопатку, можна звичайно перевернути підкидаючи в повітря ( хто вміє). Як тільки, блін підсмажився, кладемо його на тарілку, можна посипати цукровою пудрою або змастити вершковим маслом. Буде дуже смачно!

Покроковий рецепт