Млинці з сиром і зеленню на кефірі

Млинці з сиром і зеленню на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Млинці, як страву, відомі з дохристиянських часів, коли серед багатьох народностей панував культ Сонця. Блін і є його символ. Тому навесні, на масляну, печуть млинці, як би допомагаючи Сонечку набирати силу після зими.

Ласувати млинцями люблять усі, особливо діти, вмочуючи ними варення, або посипаючи цукром.

Способів їх приготування безліч. І в кожного народу вони свої, специфічні. Та й назви у всіх різні. Загальна тільки основа – рідке тісто, выпекаемое тонким шаром на добре розігрітій сковороді. Є млинці на молоці, кефірі та на сметані, на дріжджах і заквасці, пісні і скоромні і т. д. Традиційно їх печуть з двох сторін, але деякі господині обмежують випікання тільки однією стороною. Бувають товсті млинці, як пампушки, і тонкі – немов ажурні серветочки.
Варіантів начинки блінов ще більше, ніж їх рецептів. Начинений блін – це повноцінне блюдо, яким можна ситно поснідати чи повечеряти.

«Два в одному» або «начинка у тесті» – так можна висловитися про рецепті «млинці з сиром і зеленню». Швидко, без зусиль і витрати дорогоцінного часу на загортання, можна виготовити оригінальні і смачні млинці з наповнювачем.
Все що нам знадобиться – це, крім основних продуктів для млинців,сир голландських сортів, пучок зелені і один зубчик часнику для пікантності. Зелень можна брати будь – петрушку, зелений лук, кріп, шпинат, рукколу і т. д. Не обмежуйте себе у фантазіях.

Пропонований склад продуктів розрахований на сім’ю з 3-4-х чоловік.

Покроковий рецепт