Варена молода картопелька з зеленню і часником. Простий рецепт ароматної картоплі
Інгредієнти
Молода картопля – один кілограм | |
Зелень – пучок | |
Часник – головка | |
Вершкове масло – 50-70 грам | |
Сіль – за смаком | |
Вода – для варіння |
Коротко про рецепті:
Картопля з зеленню і часником шалено смачна. Причому, як у вигляді гарніру до м’ясних і рибних страв, так і самостійного блюда. Так що не описуючи довго плюси і переваги цієї страви, приготуємо його сьогодні.
Покроковий рецепт
Рецепт приготування молодої картоплі із зеленню і часником:
Етап 1 – варіння картоплі.
І так починаємо готувати картоплю з зеленню і часником. Першим ділом гарненько моєму картопля (беріть дрібний, щоб його не довелося розрізати на кілька частин) і затока двома літрами води, ставимо на вогонь варитися.
І обов’язково додайте сіль, так картопля не розвариться і залишиться цілою. На цей обсяг чайної ложки буде цілком достатньо.
Етап 2 – зелень.
Великий пучок кропу або петрушки, хто що любить, добре миємо. І далі його ретельно сушимо, а ось зробити це в центрифузі для сушіння зелені, покласти в звичайний друшляк або просто скористатися кухонним рушником – вирішуйте самі.
Тепер її потрібно нарізати. Не мельчите, але разом з тим і не дуже крупно шинкуйте.
Етап 3 – часник.
Головку часнику потрібно почистити від лушпиння.
А ось яку взяти, велику чи не дуже, вирішуйте самі. Все залежить від ваших смакових пристрастей.
Етап 4 – заправка.
Картопля після закипання (ви ж не забули зменшити вогонь) варилася 15 хвилин? Відмінно, вона готова. Зливаємо з неї воду, кладемо нарізану зелень, вершкове масло і все добре перемішуємо і можна подавати на стіл.
Приємного апетиту.
Як ви самі бачите, в тому, як приготувати картоплю з зеленню і часником, немає нічого складного. Та все це «кулінарне мистецтво» – питання всього 25 хвилин. Так що повторіть його і ви не пошкодуєте.