Молода морква, запечена з розмарином і часником – ароматний гарнір або пряна закуска – вирішувати вам 😉
Інгредієнти
Морква молода – 6 шт. | |
Часник – 1 головка | |
Сіль – за смаком | |
Розмарин – 1 ч. л. | |
Чорний перець – за смаком | |
Оливкова олія – 20 мл |
Легке літнє блюдо з запеченої молодої моркви з ароматним розмарином. Дуже яскраве і позитивне блюдо. Дивлячись на таке відразу піднімається настрій. Ця страва може бути, як закускою, так і доповненням до гарніру. А аромат розмарину переносить нас у сонячну Італію
Покроковий рецепт
У підходящої посуді зробити маринад – змішати оливкову олію, сіль, чорний перець і розмарин.
Морква помити, очистити. Також очистити часник. Скласти овочі в маринад і гарненько втерти. Дати постояти 20-30 хвилин.
Перекласти овочі разом з маринадом в фольгу і запекти в духовці при 180 градусах 30 хвилин.
Перевіряємо готовність…
І смачний гарнір-закуска з молодої моркви готовий… Можна подавати до столу. Приємного апетиту!