Молода морква, запечена з розмарином і часником

Молода морква, запечена з розмарином і часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Молода морква, запечена з розмарином і часником – ароматний гарнір або пряна закуска – вирішувати вам 😉

Інгредієнти

Морква молода – 6 шт.
Часник – 1 головка
Сіль – за смаком
Розмарин – 1 ч. л.
Чорний перець – за смаком
Оливкова олія – 20 мл

Як приготувати Молода морква, запечена з розмарином і часником

Легке літнє блюдо з запеченої молодої моркви з ароматним розмарином. Дуже яскраве і позитивне блюдо. Дивлячись на таке відразу піднімається настрій. Ця страва може бути, як закускою, так і доповненням до гарніру. А аромат розмарину переносить нас у сонячну Італію

Покроковий рецепт

У підходящої посуді зробити маринад – змішати оливкову олію, сіль, чорний перець і розмарин.

Морква помити, очистити. Також очистити часник. Скласти овочі в маринад і гарненько втерти. Дати постояти 20-30 хвилин.

Перекласти овочі разом з маринадом в фольгу і запекти в духовці при 180 градусах 30 хвилин.

Перевіряємо готовність…

І смачний гарнір-закуска з молодої моркви готовий… Можна подавати до столу. Приємного апетиту!