Отже, відповідний шматок свинини без кістки на обробній поверхні нарізаємо у формі довгастих шматочків. У каструлі прогріваємо рослинне масло. Нарізку з м’яса відправляємо підсмажуватися протягом 7-10 хвилин. Не забувайте перемішувати м’ясні шматочки.
Поки обсмажується нарізка з свинини, підготуємо молода картопля. Промиємо його з ретельністю, соскребем з плодів тонку шкірку. Картопля наріжемо четвертинками або навпіл. Перекладаємо картоплю в каструлю до м’яса.
М’ясо і картопляні часточки доповнимо нарізкою з болгарського перчика, моркви і ріпчастої цибулі.
Інгредієнт посолимо і приправимо спеціями. Додамо трохи кип’яченої водою.
Свинину з молодою картоплею тушкуємо до готовності. У кінці складу можна урізноманітнити свіжим кропом.
Молода картопля, тушкований зі свининою та овочами, готовий! Приємною всім трапези!