Морква гостра Че

Морква гостра Че – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Любителям гостренького салат з моркви «Че» безсумнівно припаде до смаку. Приємний бонус – чим довше настоюється готовий салат в холодильнику, тим він стає смачнішим.

Інгредієнти

морква – 0,5 кг
сіль – 1 ч. л.
цукор – 1 ч. л.
оцет яблучний – 1 ст. л.
перець червоний пекучий – 1 ч. л.
приправа для корейської моркви – 1 ч. л.
рослинне масло – 3 ст. л.
часник – 3 зубки

Як приготувати Моркву гостра “Че”

Для приготування моркви «Че» потрібна спеціальна терка, що дозволяє натерти її довгою соломкою. Коренеплоди для салату вибирайте рівні, однакової довжини.

Покроковий рецепт

Натерти вимиту й очищену моркву на спеціальній тертці у вигляді соломки.

Посолити натерту моркву і злегка перетерти руками, як це зазвичай робиться при засолюванні капусти, щоб морква дала сік. Залишити на півгодини.

Заправити спеціями, додати роздавлений часник, цукор і оцет.

Розігріти рослинну олію в сотейнику до появи білого димку і вилити його в підготовлену моркву. Добре перемішати і залишити на 2 години, щоб салат з морквою як слід настоявся і просочене ароматами.