Морква по-корейськи в домашніх умовах

Морква по-корейськи в домашніх умовах – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З морквою по-корейськи дуже часто роблять різні салати, а я її люблю просто так з гарніром.

Інгредієнти

Морква – 1 кг
Сіль, перець – за смаком
Оцет – 2 ст. л.
Цукор – 4 ст. л.
Рослинна олія – 2 ст. л.

Як приготувати Морква по-корейськи в домашніх умовах

Для приготування знадобиться на: морква, сіль, цукор, оцет, перець, рослинна олія.

Покроковий рецепт

Для приготування чистимо та миємо моркву.


Натираємо на крупній тертці моркву.



Висипаємо в миску і додаємо до неї сіль, цукор.


А так само перець, оцет, рослинна олія.

Гарненько перемішуємо і залишаємо щоб промаринувалася. Готову моркву можна подавати до других страв або використовувати салат. Приємного апетиту.