З морквою по-корейськи дуже часто роблять різні салати, а я її люблю просто так з гарніром.
Інгредієнти
Морква – 1 кг | |
Сіль, перець – за смаком | |
Оцет – 2 ст. л. | |
Цукор – 4 ст. л. | |
Рослинна олія – 2 ст. л. |
Як приготувати Морква по-корейськи в домашніх умовах
Для приготування знадобиться на: морква, сіль, цукор, оцет, перець, рослинна олія.
Покроковий рецепт
Для приготування чистимо та миємо моркву.
Натираємо на крупній тертці моркву.
Висипаємо в миску і додаємо до неї сіль, цукор.
А так само перець, оцет, рослинна олія.
Гарненько перемішуємо і залишаємо щоб промаринувалася. Готову моркву можна подавати до других страв або використовувати салат. Приємного апетиту.