Морквяно-кукурудзяні котлети в кукурудзяній паніровці

Морквяно-кукурудзяні котлети в кукурудзяній паніровці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оригінальне вегетаріанське блюдо представляємо вам сьогодні. Готується швидко, а на смак ніжно і божественно.

Інгредієнти

морква – 100 грам
кукурудза – склянка
ріпчаста цибуля – головка
часник – 2 зубці
оливкова олія – для смаження
спеції – за смаком
майонез – 30 мл за бажанням
кукурудзяна борошно для обвалювання

Як приготувати Морквяно-кукурудзяні котлети в кукурудзяній паніровці

Оригінальне вегетаріанське блюдо представляємо вам сьогодні. Готується швидко, а на смак ніжно і божественно.
Для відтворення вам потрібно:100 грам моркви;склянку кукурудзи;головка ріпчастої цибулі;2 зубчики часнику;оливкова олія;спеції;30 мл майонезу;кукурудзяне борошно.

Покроковий рецепт

1. Подрібніть як можна дрібніше моркву. Кукурудзу подрібніть в пюре. Перемішайте обидві суміші.

2. Часник і цибулю дрібно нарубаєте і додайте до овочів. Приправте спеціями і залийте майонез.

3. Добре вимісіть фарш і сформуйте котлетки.

4. Кожну котлетку обваляйте в кукурудзяній муці і обсмажте на оливковій олії.