Легкий і освіжаючий морський салат з капусти і крабових паличок. Перелік використовуваних продуктів: маринована капуста, крабові палички, червона ікра масаго, салатний майонез і трохи солі.
Інгредієнти
маринована морська капуста – 250 грам | |
крабові палички – 200 грам | |
ікра червона рибна масаго – пару ложок | |
салатний майонез – 100 грам | |
солі – маленька щіпка |
Цей салат є в нашому родинному меню новим, але я відчуваю, що він буде з’являтися у нас на столі ще тривалий час. Два основних інгредієнта, краб ( або крабові палички) і салат з морських водоростей. Мені подобаються ці продукти і ось чому я люблю цей салат. Хоча компоненти салату не є обов’язковими, і сюди можна додати і моркву, і тонко порізаний огірок. Хоча по-моєму смаку… капуста і краби – ідеальне поєднання.
Покроковий рецепт
1. Розморозьте пачку крабових паличок, зніміть з них пакетики, розкрутіть і наріжте тоненькими смужками. Виходить така собі, крабовая локшина.
2. Морську капусту відкрити, злити з неї зайву рідину. Краще вибрати улюблену капусту, по своєму смаку. До того ж капуста може містити додатково масло і, часто буває, кунжутне насіння. Така капуста буде її смачніше в салаті.
3. У мисці змішати морську капусту і порізані крабові палички.
4. Додати в салат дрібку солі, салатний майонез. Все гарненько перемішати
5. Додати в салат червону ікру масаго і подавати салат до столу.