Рум’яні і апетитні котлетки на вечерю, що може бути краще. Урізноманітнити звичайні котлети можна дуже просто, додавши натертий на крупній тертці картопля.
Інгредієнти
М’ясний фарш – 600 гр. | |
Яйце куряче – 1 шт. | |
Крохмаль картопляний – 2 ст. л. | |
Картопля – 150 гр. | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком | |
Олія – для смаження |
Зазвичай в м’ясні котлети додають картоплю, перемелений на м’ясорубці, або перетертий на дрібній тертці. У даному рецепті картопля треться на крупній тертці, завдяки чому котлети набувають незвичайний смак і стають найбільш соковитими.
Покроковий рецепт
Картоплю почистити і натерти на крупній тертці.
Вмішати натертий картоплю в м’ясний фарш.
Посолити і поперчити фарш. Додати спеції за смаком.
Розбити яйце і всипати картопляний крохмаль.
Ретельно перемішати масу.
З готового фаршу сформувати котлети потрібного розміру і форми (овальні або круглі).
Обсмажити котлети на розігрітому рослинному маслі з двох сторін. На початку вогонь додати, щоб у котлет з’явилася скориночка, яка утримає сік всередині, потім зменшити і продовжувати смажити.
Подавати гарячими з будь-яким гарніром і соусом.