Смачний обід або вечеря за короткий час і з невеликої кількості інгредієнтів для всієї родини
Покроковий рецепт
Викласти фарш у посуд, моркву натерти на тертці , цибулю дрібно нарізати і розділити на 2 рівні частини , рис промити
До фаршу додати рис , половину цибулини , сіль , перець, яйце , добре перемішати
Сформувати кульки з фаршу , кожен обваляти в борошні
На сковороді розігріти вершкове і рослинно масло , викласти залишився цибулю , моркву , обсмажити , додати залишки борошна і перемішати
Викласти м’ясні кульки і обсмажити з усіх боків , потім влити окріп 400-500 мл і тушкувати під кришкою до готовності ( хвилин 25-30)
В кінці додати ложечку сметани , 2 хвилини протушкувати.
Подавати до гарніру , у мене рис.