Мясні зрази з грибами

Мясні зрази з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

По простому кажучи, зрази – це котлетки, які чим-небудь фарширують. Це блюдо широко поширене в українській, білоруській і литовській кухнях, з деякими відмінностями в приготуванні.

У даному рецепті, за основу краще брати не жирний фарш яловичий, ну, або в крайньому випадку навпіл. Хоча це на мій розсуд. В якості начинки я взяла моркву та печериці. Ви, знову ж таки на свій смак можете взяти будь-які гриби: опеньки, печериці або інші. Процес приготування простий, як в котлетки. Єдине, в центр котлет потрібно не забути покласти начинку :-). І ось, вже страва буде новим і смак у нього буде зовсім іншим! Виходять смачні, запашні і рум’яні зрази. Загалом, мрія будь-якої господині. Пробуємо?

Покроковий рецепт