Мясні зрази з кабачком

Мясні зрази з кабачком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фарш посолити, поперчити, додати яйце, перемішати.

Терті на тертці помідори і цибулю додати до фаршу, перемішати.

Потерти на тертці кабачок, віджати сік і додати до фаршу.



Зварити яйця. Остудити, очистити. З фаршу сформувати плоску котлету, покласти в середину яйце і загорнути так, щоб яйце повністю закрилося фаршем. Краще це робити за допомогою пакету.

Укладаємо на деко, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 40, попередньо додавши трохи води. Готові зрази красиво викладаємо на тарілку, прикрашаємо й подаємо!