Мясний рулет з фаршу з яйцем і грибами

Мясний рулет з фаршу з яйцем і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Куряче філе і свинину перемолоти через м’ясорубку. Туди ж цибулю перемолоти.

2. Морква помити, очистити і натерти на тертці. Печериці помити, нарізати тонкими скибочками.

3. Моркву та печериці додати у фарш

4. Деко застелити пергаментним папером. Викласти частину фаршу. По центру по всій довжині розкласти варені яйця.

5. Зверху накрити рештою фаршем. Фарш добре притискайте, щоб не було порожнеч. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.

6. Дістаємо з духовки, охолоджуємо і нарізаємо скибочками.


7. Подивіться, як чудово рулет виглядає в розрізі! Така страва стане кулінарним прикраса будь-якого столу!