1. Куряче філе і свинину перемолоти через м’ясорубку. Туди ж цибулю перемолоти.
2. Морква помити, очистити і натерти на тертці. Печериці помити, нарізати тонкими скибочками.
3. Моркву та печериці додати у фарш
4. Деко застелити пергаментним папером. Викласти частину фаршу. По центру по всій довжині розкласти варені яйця.
5. Зверху накрити рештою фаршем. Фарш добре притискайте, щоб не було порожнеч. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
6. Дістаємо з духовки, охолоджуємо і нарізаємо скибочками.
7. Подивіться, як чудово рулет виглядає в розрізі! Така страва стане кулінарним прикраса будь-якого столу!