Свинина, приготована за цим рецептом виходить дуже ніжною і соковитою.
Інгредієнти
м’ясо свинини – 500 гр краще брати лопатку | |
помідори – 2-3 шт | |
консервовані шампіньйони – 1 банка | |
цибуля – 2-3 шт | |
сир – 250-300 гр | |
сіль, спеції – за смаком | |
майонез – 150 гр |
Сьогодні хочу поділитися з вами дуже смачним рецептом приготування свинини , запеченої в духовці.
Покроковий рецепт
спочатку ми підготуємо шматочки свинини, разделаем на стейки і відбивши з кожної сторони обсмажимо на сковороді з додаванням рослинної олії до золотистого кольору і відставляємо м’ясо в бік.
Наступним кроком у цій же сковороді обсмажуємо консервовані печериці. Я зазвичай беру різані.
На деко викладаємо шар фольги, зверху укладаємо наше м’ясо, солимо, перчимо. Зверху свинини викладаємо обсмажені гриби.
Наступним шаром викладаємо цибулю, порізану півкільцями.
Ріжемо помідори на тоненькі шматочки і викладаємо зверху.
Натираємо на крупній тертці сир, змішуємо його з майонезом і викладаємо акуратно, закриваючи весь наш шматок м’яса.
Відправляємо в розігріту духовку і запіканням при температурі 180г. протягом 1 години. По закінченню часу можна страву прикрасити зеленню, а на гарнір приготувати пюре.