Цибулю почистити, порізати. М’ясо промити, порізати на шматки середнього розміру.
Почистити і нарізати кубиками картоплю. Нарізати помідор кубиками. Квасолю розморозити.
На розпеченій сковорідці з невеликою кількістю рослинної олії обсмажити цибулю.
Після того, як цибуля стане прозорим кинути туди шматочки м’яса.
Смажити його 30 хвилин, іноді підливаючи води.
Беремо горщик. Закидаємо туди приготоване м’ясо з бульйоном.
Зверху заздалегідь нарізані кубики картоплі. Трохи солимо.
Присипаємо все це квасолею.
І трохи помідорами. Так як у нас яловичина, додати трохи вершкового масла. Присипати сумішшю перців.
Горщики закрити кришками і поставити в розігріту духовку. Гасити близько 30-40 хвилин пр температурі 180 градусів. Приємного апетиту!