Мясо в горщику з картоплею та квасолею

Мясо в горщику з картоплею та квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У горщиках можна приготувати все що завгодно, крім смажених страв. У них смачно виходить страви з м’яса, з риби, супи, щі, тушковані овочі та інше. За допомогою горщиків можна експериментувати над стравами, виходить завжди все по-різному і завжди смачно, а головне корисно! Горщик не вимагає додаткового прикраси, так як це і так завжди красиво. Виходить неповторний смак, чудовий зовнішній вигляд і казковий аромат.

Мені дуже подобається готувати в горщиках, тому що кожна страва є порційним. Його можна зробити на будь-який смак. Комусь не додавати цибулю, кому-то сир або гриби. Нікого не ображаючи можна всім догодити. Сьогодні мій рецепт яловичина з картоплею та квасолею.

Покроковий рецепт