Ця страва припаде до смаку будь-якому гурману.
Інгредієнти
куряча грудка – 1шт | |
рис – 3 склянки | |
морква – 1 шт | |
цибуля – 1шт | |
сіль, перець, приправа – за смаком | |
часник – 2 зубчики | |
лавровий лист – кілька шт |
Рис на сковороді, та ще й з курячою грудкою. Що може бути смачніше і ситніше.
Покроковий рецепт
Для початку нарізаємо м’ясо не великими шматочками і злегка обсмажуємо його. Рослинне масло розігріваємо заздалегідь на маленькому вогні. Поки м’ясо жариться, нарізаємо цибулю і моркву натираємо. Через 10-15 хвилин смаження м’яса додаємо туди сіль, перець, цибулю і моркву. Накриваємо все кришкою і залишаємо смажиться поки масло не стане жовтого колір від моркви.
Потім засипаємо рис і додаємо воду. На один стакан рису потрібно дві склянки води. Тобто заливаємо шістьма склянками, додаємо приправу для плову( за бажанням), зубчики часнику, лавровий лист і перець горошок. Гарненько все перемішуємо і тушкуємо на маленькому вогні протягом 35 хвилин, не забуваючи помішувати. Все готово, сідайте “їсти”.