Незвичайні сирники

Незвичайні сирники – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо виходить ситна, більше схоже на випічку і пампушки, ніж на класичні сирники, але тим не менш смакові якості від цього не зменшуються.

Інгредієнти

Несвіже молоко – 1 л
Яйце – 1 шт
Сіль – щіпка
Цукор – 1-2 ст. л.
Родзинки – 200-300 г
Розпушувач – 1 ст. л.
Борошно – 3 склянки
Соняшникова олія – для смаження

Як приготувати Незвичайні сирники

Ідеально поєднуються з варенням або медом і теплим зеленим чаєм.

Покроковий рецепт

Підготувати всі продукти. Напевно, у кожної господині залишається молоко, яке потім виявляється несвіжим, а кефір не вживається або не потрібен. В такому випадку, можна самим зробити домашній творожек. Поставити це молоко на газову плиту, щоб закипіло. Молоко повинно вскипется і трохи так побурлить, так і виходить домашній найсвіжіший творожочек.

Тепер потрібно, щоб вміст трохи охололо. За бажанням: можна використовувати, а можна відокремлювати від сироватки сир. Я брала все, так сирників виходить більше. Сюди вибиваю яйце, додаю сіль, цукор, розпушувач, родзинки і борошно.

Потрібно все ретельно перемішати, за необхідності, борошна можна брати менше або більше, скільки візьме тісто, щоб з нього можна було формувати сирники. Все добре вимісити.

Тепер беремо дошку, посипаємо борошном і формуємо сирники.

Паралельно можна поставити сковороду, для розігріву, після додати соняшникову олію. Знову розігріти і викласти сирники. Обсмажити з двох сторін. Найкраще подавати з варенням або медом. Можна зробити сметанно-медовий соус, обьеденив цих 2 інгредієнта. І навіть згущенка підійде. Млинці виходять не солодкі, тому підсолоджувач до чаю або кави обов’язковий.