Німецькі закусочні булочки з ковбаскою

Німецькі закусочні булочки з ковбаскою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спочатку в 100 мл теплої води потрібно розчинити одну чайну ложку цукру і дріжджі, після цього залишити на п’ятнадцять-двадцять хвилин в теплому місці. Коли дріжджі почнуть підходити, на них утвориться пишна піна. Після цього потрібно буде змішати підійшли дріжджі, воду, що залишилася, сіль і цукор в глибокій ємності, потім додати борошно, все перемішати і залишити на годину в теплому приміщенні. Щоб тісто швидше підійшло, можна поставити його на невеликий вогонь, тоді воно виходить дуже повітряним.

Поки тісто підходить, щоб не втрачати час, можна заздалегідь підготувати ковбаски. Для цього рецепта найбільш ідеально підходять ковбаски «Угорські», вони довгі. Духовку треба розігріти до ста вісімдесяти градусів.

Отже, тісто підійшло. Тепер його потрібно розділити на невеликі шматки і сформувати булочки. Зазвичай за цим рецептом виходить п’ять булочок, причому вони набагато збільшуються, поки печуться, цей момент варто врахувати відразу.

Коли сформовані булочки, на них кладуться ковбаски і ставлять в духовку на тридцять хвилин.

Такі булочки можуть зберігатися кілька днів, але їсти їх треба гарячими. І при подачі поливати кетчупом, майонезним соусом і гірчицею, але це вже кому як подобається.