Для любителів швидкого, смачного і далеко незвичайного страви, для тих хто хоче розбавити своє одноманітність на столі, ця смакота для вас.
Інгредієнти
Куряче філе – 200г | |
Картопля – 100г | |
Помідор – 1шт | |
Бульйон або кипяченная вода – 1половник | |
Гриби – 3-4шт | |
Сир москарпоне – 80г | |
Деженская гірчиця – 10г | |
Спеції – За смаком | |
Масло вершкове – 20г | |
Зелень – Для прикраси |
Я любитель італійської кухні, тому багато мої рецепти мають саме ці корені походження. Це блюдо підійде для тих у кого гості вже на порозі, а їсти нічого Дуже швидке, смачне і ситне блюдо.
Покроковий рецепт
Помідор режим часточками, гриби великими шматочками, викладаємо на розігріту сковороду вершкове масло й овочі, обсмажуємо 2 хв до появи золотистої скоринки на грибах.
Додаємо бульйон, даємо всьому прокипело на повільному вогні пару хвилин.
Картопля очищаємо режим на шматочки і обсмажуємо окремо.
Обсмажену картоплю укладаємо в посуд. І повертаємося до нашої сковороді.
У киплячий бульйон з помідором і грибами додаємо сир маскарпоне і гірчицю, сир доводимо до повного розчинення, туди де додаємо курку нарізати пластинками йди кубиком, як зручно, сіль , перець за смаком ,даємо ще 1-2 хв купуєш і знімаємо. Викладаємо по черзі, картопля, курка, помідор, гриби.
Зверху поливаємо соусом, що залишився.
Прикрашаємо зеленню,подаємо гарячим! Приємного апетиту.