Цибулю, моркву почистити, промити. Куряче філе очистити від шкірки.
Цибулю розрізати навпіл і нарізати півкільцями. Морквину натерти на крупній тертці. Куряче філе добре промити, нарізати довільними невеликими шматочками.
Шматочки курки обсмажити на сковороді або в сотейнику до напівготовності.
До обсмаженої курки додати терту моркву.
До курки і моркви додати цибулю, нарізану півкільцями.
Все перемішати. Смажити все разом до золотистого кольору цибулі (близько 5 хвилин).
До обсмаженою овочам і курячому філе, додати 3-4 столові ложки сметани. Можна більше. Кашу маслом не зіпсуєш.
Все перемішати. Тушкувати курку з овочами 10 хвилин на малому вогні. Додати сіль, спеції за смаком. Додати зелень і часник за 5 хвилин до приготування страви.
Ніжне куряче філе з цибулею і морквою в сметані готово. Приємного апетиту!
Можна подавати з будь-яким гарніром. У мене з картопляним пюре.