Ніжна курка з овочами, тушкована в сметані

Ніжна курка з овочами, тушкована в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулю, моркву почистити, промити. Куряче філе очистити від шкірки.

Цибулю розрізати навпіл і нарізати півкільцями. Морквину натерти на крупній тертці. Куряче філе добре промити, нарізати довільними невеликими шматочками.

Шматочки курки обсмажити на сковороді або в сотейнику до напівготовності.

До обсмаженої курки додати терту моркву.

До курки і моркви додати цибулю, нарізану півкільцями.

Все перемішати. Смажити все разом до золотистого кольору цибулі (близько 5 хвилин).

До обсмаженою овочам і курячому філе, додати 3-4 столові ложки сметани. Можна більше. Кашу маслом не зіпсуєш.

Все перемішати. Тушкувати курку з овочами 10 хвилин на малому вогні. Додати сіль, спеції за смаком. Додати зелень і часник за 5 хвилин до приготування страви.

Ніжне куряче філе з цибулею і морквою в сметані готово. Приємного апетиту!

Можна подавати з будь-яким гарніром. У мене з картопляним пюре.