Ніжна куряча буженина

Ніжна куряча шинка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Буженина – страва дуже просто і дуже смачне. Цей рецепт підійде для перекусів на швидку руку, коли за мінімум часу можна дістати з холодильника м’ясо і зробити ситний бутерброд. Але це ще й дуже корисна буженина, так як у своєму рецепті я використовую найменш жирне м’ясо – курячу грудинку, а з допомогою фольги і паприки воно зберігає соковитість і разом з часничком перетворюється в красиве, поживне і корисне доповнення до снэкам і бутербродів. Це відмінний і поживний заряд білків для поповнення енергії і сил. Готується така буженина всього годину, а от може зберігатися в холодильнику до трьох днів, щільно загорнута у фольгу.

Покроковий рецепт