Ніжна куряча буженина

Ніжна куряча шинка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для курячої буженини. Гарненько вимийте курячу грудинку і звільніть від зайвих плівок. Очистіть часник і розріжте на половинки.

Вимите куряче філе ретельно натерти сіллю і меленим перцем.

Натріть грудинку меленою паприкою як зовні, так і всередині.

Проробіть кілька розрізів уздовж грудинки. Помістіть в розрізи зубчики часнику, а також в серединку курячого філе.

Ретельно оберніть куряче філе металевою фольгою для запікання. Надішліть грудинку запікатися в духовці при 200 градусах близько години. За десять хвилин до готовності розгорніть фольгу, щоб м’ясо красиво підрум’янилося.

Дати грудинці повністю охолонути, знову закривши щільно фольгу. Після охолодження курячу буженину можна нарізати і подавати до столу. Приємного апетиту!