Така випічка, приготовлена на легкому майонезі, виходить незвичайної за смаком і дуже ніжною, а для приготування такого печива знадобиться малий набір інгредієнтів.
Інгредієнти
харчова сода – половина ч. ложки | |
легкий майонез – на свій смак 200 г | |
високосортний пшеничне борошно – п’ять склянок | |
вершковий маргарин – одна пачка, 200 г | |
ванільний порошок – на свій смак | |
великі сирі курячі яйця – три штуки | |
пісок цукровий дрібного помелу – 280 гр |
Така випічка, приготовлена на легкому майонезі, виходить незвичайної за смаком і дуже ніжною, а для приготування такого печива знадобиться малий набір інгредієнтів. І, хочеться відзначити, що не дивлячись на простоту інгредієнтів, печиво на майонезі виходять дуже смачними.
Покроковий рецепт
Всі інгредієнти, які були вказані в списку, з’єднати в одній мисці, потім перемішати, після чого зволоженими руками замісити пухке тісто. Прибрати його в холодильник хвилин на 30.
Розділити тісто на порційні шматочки, потім сформувати з них невеликі кульки, які потрібно приплюснути, перекласти на велике деко, попередньо застелений промасленим пергаментним папером.
Поставити деко з домашнім печивом, приготованим на майонезі, в духовку, запікати до легкої рум’яної скоринки при помірній температурі, приблизно 15-20 хвилин.
Витягнути деко їх духовки і дати охолонути печеньки на майонезі. Подавати до столу. Приємного чаювання!