Крім того, суфле з ніжною телячої вирізки не містить грубі волокна, що прекрасно засвоюється організмом, тому його можна включити в дитяче меню.
Інгредієнти
сире перепелине яйце – одна штука | |
невелика морква – одна штука | |
вирізка теляча – 120 г | |
харчова сіль – за смаком | |
крупа манна високоякісна – 20 г | |
розм’якшене масло вершкове несолоне – за смаком | |
нежирне молоко – чверть склянки |
Суфле з телячої вирізки, приготоване на пару, можна включити в дієтичне та лікувальне меню. Це легке і ніжне блюдо рекомендується готувати також тим, хто відновлюється після операції або тривалої хвороби.
Це ніжне м’ясне суфле є відмінним дієтичним блюдом, так як воно відрізняється невеликою калорійністю, до його складу не можна знайти ні грама жиру.
Покроковий рецепт
Нарізати маленькими кубиками очищену моркву і відправити її в миску, після цього промити телячу вирізку. Нарізати м’ясо маленькими шматочками і відправити в миску.
Подрібнити і додати розм’якшене вершкове масло, перепелине яйце. Додати в миску манну крупу. Потім перемішати інгредієнти таким чином, щоб вийшла маса однорідної консистенції.
Влити в неї молоко. Добре перемішати м’ясну масу так, щоб вона придбала консистенцію дуже густий сметани, після цього розподілити її по порційних формочках.
Підготувати каструлю, влити в неї воду і прогріти в режимі «Гасіння», потім встановити насадку з формочками.
Як тільки вода почне кипіти, встановити режим «Варка на пару» і готувати в мультиварці суфле з ніжної телятини протягом півгодини.