Ніжне суфле з телятини з морквою

Ніжне суфле з телятини з морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нарізати маленькими кубиками очищену моркву і відправити її в миску, після цього промити телячу вирізку. Нарізати м’ясо маленькими шматочками і відправити в миску.

Подрібнити і додати розм’якшене вершкове масло, перепелине яйце. Додати в миску манну крупу. Потім перемішати інгредієнти таким чином, щоб вийшла маса однорідної консистенції.

Влити в неї молоко. Добре перемішати м’ясну масу так, щоб вона придбала консистенцію дуже густий сметани, після цього розподілити її по порційних формочках.

Підготувати каструлю, влити в неї воду і прогріти в режимі «Гасіння», потім встановити насадку з формочками.

Як тільки вода почне кипіти, встановити режим «Варка на пару» і готувати в мультиварці суфле з ніжної телятини протягом півгодини.