Ніжні класичні млинці на молоці

Ніжні класичні млинці на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Візьміть 4 яйця, добре помийте їх і вибийте в ємність для замішування. Розітріть їх з 4 столовими ложками цукру і дрібкою солі. Додайте ванільний цукор. Заважайте до повного розчинення цукру.

Просійте борошно через сито, додайте в яєчно – цукрову суміш і гарненько розмішайте віночком. Тут саме головне щоб не утворилися грудочки.

Тепер трохи можна вливати молоко і ретельно розмішувати. Тісто має нагадувати рідку сметану або вершки густі. Додайте в тісто 30 грам розтопленого вершкового масла.

Змастіть сковороду маслом перед першим млинцем, в подальшому це може, не знадобиться ( в залежності від сковорідки). Наливаємо тісто на добре розігріту сковорідку і обертаємо її по колу, поки рідка маса не покриє повністю всю сковороду тонким шаром. Випікаємо млинці з обох сторін до готовності. Готові млинці викладайте на плоску тарілку. Подавайте з медом, будь-яким солодким сиропом або сметаною.