Ніжні курячі сердечка з овочами

Ніжні курячі сердечка з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щоб приготувати страву знадобиться зовсім не багато інгредієнтів, а трапеза з цим блюдом перетвориться у справжнє свято. Наші з вами курячі сердечка будуть не тільки смачними, але і корисними, легкими, так як в них міститься дуже багато корисних вітамінів і мікроелементів.

Інгредієнти

курячі сердечка – 500 грам
баклажан – 1 шт.
морква – 1 шт.
перець болгарський – 1 шт.
цибуля ріпка – 1 шт.
спеції – за смаком

Як приготувати Ніжні курячі сердечка з овочами

В наш час досить часто господині готують курячі сердечка, все тому, що не кожен вміє їх смачно і правильно приготувати. Сьогодні я хочу порадувати вас соковитими, ніжними курячими сердечками з овочами. Самі по собі субпродукти дуже корисні, вони володіють достатньою кількістю білка, що дуже корисно для спортсменів, дітей, та й взагалі для всіх, крім того, курячі сердечка вважаються делікатесом.

Покроковий рецепт

Ретельно промийте сердечка і очистіть їх від зайвого жиру .

Помийте всі овочі і наріжте: баклажан кільцями, перець на чотири частини , цибулю і моркву в довільній формі

Розігрійте сковороду, налийте олію і кидати кубик вершкового масла. Починайте смажити наші сердечка

Додайте цибулю і смажте ще кілька хвилин

Тепер додаємо моркву, спеції і смажимо до готовності

На окремій сковороді смажимо баклажан з болгарським перцем, додаємо спеції за смаком

Презентуємо нашу страву і вуаля. Приємного апетиту