Щоб приготувати страву знадобиться зовсім не багато інгредієнтів, а трапеза з цим блюдом перетвориться у справжнє свято. Наші з вами курячі сердечка будуть не тільки смачними, але і корисними, легкими, так як в них міститься дуже багато корисних вітамінів і мікроелементів.
Інгредієнти
курячі сердечка – 500 грам | |
баклажан – 1 шт. | |
морква – 1 шт. | |
перець болгарський – 1 шт. | |
цибуля ріпка – 1 шт. | |
спеції – за смаком |
В наш час досить часто господині готують курячі сердечка, все тому, що не кожен вміє їх смачно і правильно приготувати. Сьогодні я хочу порадувати вас соковитими, ніжними курячими сердечками з овочами. Самі по собі субпродукти дуже корисні, вони володіють достатньою кількістю білка, що дуже корисно для спортсменів, дітей, та й взагалі для всіх, крім того, курячі сердечка вважаються делікатесом.
Покроковий рецепт
Ретельно промийте сердечка і очистіть їх від зайвого жиру .
Помийте всі овочі і наріжте: баклажан кільцями, перець на чотири частини , цибулю і моркву в довільній формі
Розігрійте сковороду, налийте олію і кидати кубик вершкового масла. Починайте смажити наші сердечка
Додайте цибулю і смажте ще кілька хвилин
Тепер додаємо моркву, спеції і смажимо до готовності
На окремій сковороді смажимо баклажан з болгарським перцем, додаємо спеції за смаком
Презентуємо нашу страву і вуаля. Приємного апетиту