Ніжний короп з овочами в духовці

Ніжний короп з овочами в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

дзеркальний короп – 1 кг
картопля – 800 гр
морква – 1 шт
корінь селери – 1/3 шт
лимон – 1/2 шт
спеції – за смаком
рослинна олія – 4 ст. л.

Як приготувати Ніжний короп з овочами в духовці

Приготувати рибу можна по-різному, хтось любить смажену, хтось відварну, я ж пропоную сьогодні приготувати коропа самим універсальним способом – в духовці.

Короп, мабуть, сама смачна рибка з прісноводних, але є і невеликий недолік, це кісточки, адже в річковій рибі їх дуже багато, але це не проблема для любителів цього продукту, адже є різні кухарські хитрощі, які ось ці самі дрібні кісточки в рибі зроблять нешкідливими.

Сама по собі риба – продукт дуже корисний, вона багата білком, фосфором, засвоюється в 2 рази швидше м’ясних продуктів, так і вживання риби в свій раціон рекомендують багато дієтологів.

Покроковий рецепт