дзеркальний короп – 1 кг | |
картопля – 800 гр | |
морква – 1 шт | |
корінь селери – 1/3 шт | |
лимон – 1/2 шт | |
спеції – за смаком | |
рослинна олія – 4 ст. л. |
Як приготувати Ніжний короп з овочами в духовці
Приготувати рибу можна по-різному, хтось любить смажену, хтось відварну, я ж пропоную сьогодні приготувати коропа самим універсальним способом – в духовці.
Короп, мабуть, сама смачна рибка з прісноводних, але є і невеликий недолік, це кісточки, адже в річковій рибі їх дуже багато, але це не проблема для любителів цього продукту, адже є різні кухарські хитрощі, які ось ці самі дрібні кісточки в рибі зроблять нешкідливими.
Сама по собі риба – продукт дуже корисний, вона багата білком, фосфором, засвоюється в 2 рази швидше м’ясних продуктів, так і вживання риби в свій раціон рекомендують багато дієтологів.