Ніжний весняний суп з вешенками та овочами

Ніжний весняний суп з вешенками і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Весняний суп з вешенками – смачне і ароматне перше страву до вашого столу

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Цибуля – 1 шт.
Цибулю зелений – невеликий пучок
Морква – 1/2 шт.
Макарони – 40 г
Сушена петрушка – 1 ч. л.
Гливи – 150 г
Печериці – 50 г
Сіль – за смаком
Чорний перець – щіпка
Вершкове масло – опціонально

Як приготувати Ніжний весняний суп з вешенками та овочами

Грибний суп з вешенками без м’яса – це смачне і дуже ситне блюдо, яке припаде до смаку і м’ясоїдам і вегетаріанцям. Блюдо готуватися швидко і просто, а результат порадує всіх домашніх насиченим смаком і легкою текстурою.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для ароматного супу: коренеплоди і цибулю очистити, вимити і висушити грибочки.

Подрібнити картоплю і моркву на дрібні кубики. Промити, залити водою і відправити на вогонь тушкуватися до напівготовності.

Нашаткувати ріпчасту цибулю, гриби подрібнити на дрібні шматочки. Обсмажити компоненти на вершковому маслі і відправити в киплячий суп до картоплі аль денте.

Всипати макарони і перемішати суп. Довести до смаку за допомогою спецій і солі. Краще всього вибирати нейтральні трави і прянощі, які не в результаті не переб’ють смак ароматних глив.

Нарізати зелену цибулю і всипати в суп разом з сушеної петрушкою. Також, можна використовувати свіжу. Довести суп до гармонійного смаку і зняти з вогню. Дати настоятися 10 хвилин.

Розлити суп по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!