Весняний суп з вешенками – смачне і ароматне перше страву до вашого столу
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Цибулю зелений – невеликий пучок | |
Морква – 1/2 шт. | |
Макарони – 40 г | |
Сушена петрушка – 1 ч. л. | |
Гливи – 150 г | |
Печериці – 50 г | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – щіпка | |
Вершкове масло – опціонально |
Грибний суп з вешенками без м’яса – це смачне і дуже ситне блюдо, яке припаде до смаку і м’ясоїдам і вегетаріанцям. Блюдо готуватися швидко і просто, а результат порадує всіх домашніх насиченим смаком і легкою текстурою.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для ароматного супу: коренеплоди і цибулю очистити, вимити і висушити грибочки.
Подрібнити картоплю і моркву на дрібні кубики. Промити, залити водою і відправити на вогонь тушкуватися до напівготовності.
Нашаткувати ріпчасту цибулю, гриби подрібнити на дрібні шматочки. Обсмажити компоненти на вершковому маслі і відправити в киплячий суп до картоплі аль денте.
Всипати макарони і перемішати суп. Довести до смаку за допомогою спецій і солі. Краще всього вибирати нейтральні трави і прянощі, які не в результаті не переб’ють смак ароматних глив.
Нарізати зелену цибулю і всипати в суп разом з сушеної петрушкою. Також, можна використовувати свіжу. Довести суп до гармонійного смаку і зняти з вогню. Дати настоятися 10 хвилин.
Розлити суп по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!