Ніжний весняний суп з вешенками та овочами

Ніжний весняний суп з вешенками і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для ароматного супу: коренеплоди і цибулю очистити, вимити і висушити грибочки.

Подрібнити картоплю і моркву на дрібні кубики. Промити, залити водою і відправити на вогонь тушкуватися до напівготовності.

Нашаткувати ріпчасту цибулю, гриби подрібнити на дрібні шматочки. Обсмажити компоненти на вершковому маслі і відправити в киплячий суп до картоплі аль денте.

Всипати макарони і перемішати суп. Довести до смаку за допомогою спецій і солі. Краще всього вибирати нейтральні трави і прянощі, які не в результаті не переб’ють смак ароматних глив.

Нарізати зелену цибулю і всипати в суп разом з сушеної петрушкою. Також, можна використовувати свіжу. Довести суп до гармонійного смаку і зняти з вогню. Дати настоятися 10 хвилин.

Розлити суп по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!