Підготувати всі інгредієнти для ароматного супу: коренеплоди і цибулю очистити, вимити і висушити грибочки.
Подрібнити картоплю і моркву на дрібні кубики. Промити, залити водою і відправити на вогонь тушкуватися до напівготовності.
Нашаткувати ріпчасту цибулю, гриби подрібнити на дрібні шматочки. Обсмажити компоненти на вершковому маслі і відправити в киплячий суп до картоплі аль денте.
Всипати макарони і перемішати суп. Довести до смаку за допомогою спецій і солі. Краще всього вибирати нейтральні трави і прянощі, які не в результаті не переб’ють смак ароматних глив.
Нарізати зелену цибулю і всипати в суп разом з сушеної петрушкою. Також, можна використовувати свіжу. Довести суп до гармонійного смаку і зняти з вогню. Дати настоятися 10 хвилин.
Розлити суп по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!