Підготувати всі інгредієнти для сациві. Для низькокалорійної версії я використовую курячу грудинку, але її можна замінити на різні частини курки пожирніше. Грудку необхідно гарненько вимити, очистити цибулю, часник і горіхи.
Нарізати грудинку невеликими поздовжніми шматочками.
Розтопити в гарячій глибокій сковороді шматочок вершкового масла і обсмажити на ньому курячу грудинку.
Додати до м’яса нашаткованою кубиками цибулю.
Подрібнити волоські горіхи з допомогою ступки або блендера. Нашаткувати дрібним кубиком корінь імбиру і часник.
Додати до м’яса червоне вино, горіхи, імбир, часник, чорний мелений перець, чебрець і приправу хмелі-сунелі.
Коли курка буде готова, додати трохи борошна для загустіння страви.
Подавати сациві з рисом, картопляним гарніром або келихом вина до столу. Приємного апетиту!